w

Bremnes Panorama Trinn 2

Bremnes Panorama kan tilby deg fantastiske beliggenhet, utsikt til midnattsola, det ville nordlyset om vinteren og nærheten til havet. Her bor du og dine i et trygt og godt miljø. I Skivika og Løpsmarka finnes butikk, barne- og ungdomsskole, idrettslag, barnehage m.m. 

04.09.201711:28 Liss Marie Jakobsen

Meget lekkert og plasseffektiv bolig over tre plan. Boligen får panoramautsikt,overbygd garasjeplass og romslig utebod. Huset er 95 kvm og har 3 soverom og en stor takterrasse på hele 57 kvm.

INNHOLD

Boligene leveres nøkkelferdig og holder en gjennomgående meget god standard. Kjøkken fra Bodø interiørsenter. Parkett på gulv og fliser på gulv på bad, varmepumpe, balansert ventilasjon, carport og romslig sportsbod. 

De bygges etter siste byggeforskrifter som sikrer meget lave energiutgifter og en høy teknisk standard.

1.etg 

En tidsriktig, plasseffektiv og flott bolig over to plan samt stor takterrasse. Boligen vil ha overbygd parkeringsplass med utvendig sportsbod i innkjørselen. I første etasje finner man en stor og flott entre, to romslige soverom med nær tilknytning til et nydelig baderom. Det vil også være en smart bod i enden av entreen.

2.etg

Huset er utsmykket med en stor åpen stue-kjøkkenløsning med mye vinduer på begge sider som gir mye lys og en flott romfølelse. En meget bra planløsning som gir god plass og luftighet til rommet. I andre etasje vil man også finne et Sov/oppholdsrom på hele 12.5 kvm og en flott veranda som gir det lille ekstra der man kan nyte lange kvelder med kveldssola som gjest.

Takterrasse

På Bremnes Panorama nøyer vi ikke bare oss med en veranda. Vi tar det til nye høyder. På taket ligger det nemlig en perle av en takterrasse på hele 57 kvm som gir deg akkurat det Nordsida har å tilby med dens beliggenhet og utsikt. Her vil dere ha flotte møbleringsmuligheter og stor plass til å boltre seg i en fantastisk natur med de flotteste solforholdene og ikke minst panorama utsikten Bremnes har å by på!

STANDARD

Husene leveres med gjennomgående god standard. Det vil bli levert varmpepumpe, og balansert varmegjenvinning. 

Overflate gulv: Stue,kjøkken og oppholdsrom leveres med 3 stavs eikeparkett matt hvit lakk gulvlister i tre hvitmalt. og fliser på bad. 

Verdt å vite:

  • Leveres med gips vegger og himling i entre, stue og kjøkken.
  • Oppgradert kjøkken etter standard leveranse. 
  • Integrerte hvitevarer 
  • Downlights tak stue, kjøkken og bad
  • Oppgraderinger baderomsinnredning
  • Forterkning takterrasse for jacuzzi

KJØKKEN | BAD | GARDEROBE

Kjøkkenet leveres av Bodø Interiørsenter og er betydelig oppgradert med flotte fronter, mye skap og skuffer og en nydelig benkeplate som gir mye plass og store arbeidsområder. Kjøkkenet kommer også med integrerte hvitevarer. Et flott bad med vegghengt toalett, stort dusjhjørne og flott servant med skuffer under. Det vil være speil med skap over servant. God plass til vaskemaskin og tørketrommel med arbeidsbenk over.

PARKERING

Egen carport og oppstillingsplass i direkte tilknytning til boligen

Ønsker du å vite mer?
Fyll ut skjema så kontakter vi deg! 

Les mer om boligene: